کلاله سه شاخه ای زعفران که مهمترین قسمت تجاری آن است دارای کربوهیدرات، پروتئین، چربی، املاح و ویتامین هاست و در مصارف غذایی، دارویی، تهیه مواد آرایشی، عطرسازی و رنگ های نساجی می توان از آن استفاده نمود.زعفران به دلیل داشتن اسانس و رنگدانه، دارای رنگی زیبا، عطری سحرانگیز و طعم مطبوعی است که از این دو خاصیت زعفران در غذاهای ایرانی به عنوان چاشنی مخصوص استفاده می گردد. در طب قدیم به عنوان آرام بخش، خلط آور، نشاط آور، تحریک کننده معده، محرک قوه باء، برطرف کننده اسپاسم و قاعده آور شناخته شده است. در طب جدید ضمن بررسی های انجام شده، زعفران باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون و همچنین به عنوان داروی ضد سرطان گزارش گردیده است.
مدیر
administrator
مقالات مرتبط
حوله بافی (تون بافی)
در گذشته صنایع دستی؛ بدون آنکه کسی اطلاعات و آگاهی درباره آنها به جامعه بدهد، به عنوان بخشی
بیشتر...
0
سفره آردی یا همان سفره خمیری
سفره خمیری،که از جمله ی صنایع دستی شهرستان قائنات محسوب می شود و به سفره آردی نیز معروف
بیشتر...
0
گلیم چیست؟
گلیم یک نوع صنایع دستی بافته شده با سطح صاف و بدون پرز است که از تاروپود تشکیل
بیشتر...
0
جاجیم چیست؟
جاجیم بافی به عنوان یك رشته بومی در بیشتر شهرستانهای استان تولید می شود، اما در روستای روم
بیشتر...
0
صنایع دستی قائنات
صنایع دستی قاینات: سفره آردی، پلاس بافی، سفالگری، جاجیم بافی، پارچه بافی سنتی، رنگرزی سنتی، آهنگری سنتی، پخل
بیشتر...
0
گل اگزالیس
این گیاه زیبا شبدر زینتی، گل پروانه ای، شبدر بنفش و همچنین گل عشق نامیده می شود.
بیشتر...
0
گل آنتوریم
گل طبیعی آنتوریوم نیاز نوری کمی دارد و به همین دلیل برای آپارتمان بسیار مناسب است
بیشتر...
0
دیدگاه بگذارید